Bij Aqualysis geloven we in gelijke kansen voor iedereen, inclusief toegang tot de digitale wereld. Daarom streven we ernaar onze website zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle gebruikers en willen we voldoen aan de Overheidsstandaard Webrichtlijnen 2 op niveau AA.

In hoeverre voldoet Aqualysis aan de toegankelijkheidseisen?

Om de toegankelijkheid van onze website vast te stellen, toetste een onafhankelijk bedrijf in 2024 onze website. Het resultaat vind je op de site: ‘Zo digitaal toegankelijk is Aqualysis’ https://www.toegankelijkheidsverklaring.nl/register/20505

Bij deze verklaring hoort ons toegankelijksheidslabel B https://dashboard.digitoegankelijk.nl/organisaties/1188. Dit betekent dat onze website voldoet aan de richtlijnen met uitzondering van een enkel pdf-document. We werken hard aan een oplossing. 

Terugkerende inspectie

Bij het plaatsen van nieuwe content op onze website houden wij rekening met de regels en laten iedere drie jaar, door een onafhankelijk bedrijf, een handmatige inspectie uitvoeren. Dit om te checken of we blijvend voldoen aan de regels op WCAG 2.1 niveau AA.

Tips, vragen of klachten over de toegankelijkheid van onze website?

Is iets niet goed leesbaar? Heb je een vraag, een klacht of tips voor ons over de toegankelijkheid van onze website? Neem contact op en laat het ons weten. Ons team staat klaar om de vraag/klacht volgens onze klachtenprocedure te behandelen. Ons streven is binnen een week te reageren.