Werken bij

Vacatures

Bij Aqualysis draait alles om samenwerken, kennis delen en kennis ontwikkelen. We zijn trots op onze rol als toonaangevend waterlaboratorium dat inzicht geeft in waterkwaliteit. Ons succes danken we aan de inzet van onze medewerkers met diverse specialismen.

Pippeteren

Samen

Bij Aqualysis kom je terecht in een plezierige dynamische werkomgeving waarbij we je aanmoedigen om ambitieus te zijn en vooruitstrevend te denken. Ook bieden we goede regelingen om de balans tussen werk en privé te waarborgen. Bij Aqualysis draait alles om betrokkenheid en de kracht van het team. Samen kunnen we meer bereiken.

Waterkwaliteit

Als je op zoek bent naar een organisatie waar je bijdraagt aan de waterkwaliteit nu en in de toekomst dan ben je bij Aqualysis aan het goede adres.

Werken bij Aqualysis?

Reageer spontaan door een e-mail te sturen naar vacature@aqualysis.nl en wie weet maak jij binnenkort al deel uit van ons team. Natuurlijk kun je ook reageren op een vacature. Wanneer er vacatures zijn, staan deze onderaan deze pagina.

Aqualysis voor een stage of afstuderen?

Ben je student MBO, HBO of WO en zoek je een uitdagende boeiende stageplek om je vaardigheden te ontwikkelen? Dan is Aqualysis de perfecte match voor jou. Bij ons krijg je de kans om passie voor wateronderzoek en waterkwaliteit om te zetten in praktijkervaring.

Stagiaires determineren monster

Mogelijkheden

Bij ons kun je een stageopdracht uitvoeren op het gebied van laboratoriumtechniek (anorganische chemie, organische chemie en biologie), waterbodembemonstering, veldwerk, bio-informatica en ICT.

Betrokkenheid

Tijdens je stageperiode bieden wij ruimte en ondersteuning om opdrachten uit te voeren. We betrekken je actief bij ons onderzoek en onze projecten waar je jouw kennis toepast en uitbreidt. We bieden een goede stagevergoeding en de kans om jezelf te bewijzen en verder te ontwikkelen in een stimulerende en professionele werkomgeving.

Kennisdelen

Onze professionals staan klaar om je te begeleiden en vragen te beantwoorden. We geloven in samenwerking, kennisontwikkeling en kennisdeling zodat jij en ook wij ons optimaal ontwikkelen.

Reageren

Zin in een inspirerende stage-ervaring? Neem contact op met vacature@aqualysis.nl en ontdek hoe jouw toekomst bij ons begint.

Vacatures

  • Kwaliteitsmanager

    Ben jij een gepassioneerde Kwaliteitsmanager met ervaring in een Laboratoriumomgeving? Dan hebben wij bij Aqualysis een uitdagende en dynamische rol voor jou!