Vacatures

Binnen Aqualysis hebben we onderstaande mooie vacatures open staan.
Herken jij je in een van deze vacatures?
Dan maken we graag kennis met jou!

P&O Adviseur

Tong-Sja Lau
e-mail vacature@aqualysis.nl

 

Stage lopen of afstuderen

Ben je student in het MBO of HBO chemie of (moleculaire) biologie en op zoek naar een leuke en interessante stage? Dan is Aqualysis een prima plek voor je.

Tijdens je stage krijg je voldoende ruimte voor het maken van opdrachten en bijvoorbeeld je stageverslag of afstudeeropdracht. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding en krijg je de mogelijkheid om jezelf te bewijzen en verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving en een goede begeleiding.

  • Senior Chemisch Analist

    Het chemisch laboratorium bestaat uit een team anorganisch en organisch. Voor het team organisch (12 fte) zoeken we een Senior Analist met GC- of LC-MS/MS specialisatie.

  • Medewerker Klantenservice

    We zoeken een Medewerker Klantenservice. In deze functie combineer je klantgerichtheid met kennis van chemie en laboratoriumanalyse. Je bent de vraagbaak voor onze opdrachtgevers waaronder de waterschappen en biedt hen de best mogelijke ondersteuning.

  • Teamleider Biologie

    Ben jij werkzaam in de biologie? Werk je graag samen met experts in jouw vakgebied en wil jij de mensen in je team motiveren? Dat komt goed uit! Bij Aqualysis kun je deze passies combineren.