Kwaliteitsmanager

(36 uren per week)

Bij Aqualysis spelen we een belangrijke rol in het meten van de waterkwaliteit in Midden- en Oost-Nederland. We voeren analyses uit, zowel biologisch, bacteriologisch als chemisch en leveren hoogwaardige data die inzicht biedt in de waterkwaliteit. Met het verwerken van meer dan 50.000 monsters per jaar dragen we actief bij aan een gezond en veilig leefmilieu. Aqualysis is klant- en toekomstgericht. We blijven ons continu ontwikkelen en hebben focus op het delen en overdragen van kennis. 

Jouw rol als Kwaliteitsmanager

Bij Aqualysis zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige resultaten aan onze klanten. De pijlers voor komende jaren zijn verder groeien als kennispartner voor de waterschappen en onze positie als toonaangevend laboratorium verder versterken. Jij bent de drijvende kracht achter ons kwaliteitsbeleid en zorgt ervoor dat we blijven werken volgens de hoogste normen. Je fungeert als adviseur en regisseur en neemt het initiatief voor de verbetering van onze werkprocessen. Je speelt een centrale rol in het vergroten van het kwaliteitsbewustzijn binnen de organisatie. Hierbij werk je samen met de kwaliteitscoördinatoren van de operationele teams. Je informeert het Management Team over de voortgang en bent betrokken bij de verschillende aspecten van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM). Je bent het aanspreekpunt voor de Raad van Accreditatie.

Jouw kwaliteiten

Je weet met passie en kunde een belangrijke impuls te geven aan Kwaliteit-, Arbo en Milieumanagement. Je zorgt ervoor dat we volgens de juiste standaarden werken en dat we ons werk veilig, gezond en milieubewust uitvoeren. Als Kwaliteitsmanager heb je kennis van en affiniteit met deze onderwerpen om een visie te ontwikkelen en te bepalen wat nodig is en je weet welke partijen moeten worden ingezet om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Met humor en goede communicatieve vaardigheden weet jij je doelen te behalen.

Verdere professionalisering gaat gepaard met samenwerking met belangrijke partners. Dit betekent dat je regelmatig buiten de deur verder bouwt aan het netwerk met de collega laboratoria en landelijke normgevende instellingen.

Je herkent jezelf in het volgende:

 • Klant en Kwaliteit staan bij jou altijd voorop.
 • Je hebt kennis van Kwaliteit-, Arbo en Milieu en de bijbehorende wetgeving.
 • Je hebt een relevante HBO- of WO - opleiding afgerond.
 • Je hebt drie tot vijf jaar ervaring als Kwaliteitsmanager in een modern laboratorium, bij voorkeur NEN-EN-ISO/IEC 17025 gecertificeerd.
 • Je hebt ervaring met certificeringsprocedures, kwaliteitssystemen, validatie en gebruik van LIMS.
 • Je bent organisatie- en mensgericht, initiatief nemend, communicatief vaardig richting teams en partners en werkt gestructureerd en nauwkeurig.

Dit bieden wij jou:

 • Een prettige werkomgeving en open organisatiecultuur, waarin je vrijheid hebt om zelf invulling te geven aan je werk.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een contract voor 36 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris, afhankelijk van je ervaring, tot maximaal €5.376,- (schaal 10) op basis van 36 uur.
 • Een individueel keuzebudget van 21% van je bruto maandsalaris, in te zetten als salaris, vakantietoeslag, eindejaarsuitkering of extra vrije tijd.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, een thuiswerkregeling, flexibele werktijden en een solide pensioenvoorziening.
 • Een royaal persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.

Interesse?

De zomermaanden zijn ideaal om even bij te komen en na te denken over een eventuele nieuwe stap in werk. Is dit een functie die jou echt aanspreekt? Reageer dan! Je kunt t/m 8 augustus je motivatie en cv sturen naar vacature@aqualysis.nl

De eerste gespreksronde staat gepland op 15 augustus. Ben je enthousiast, maar nog afwezig in de looptijd van de vacature? Stuur dan een korte email met je interesse, telefoonnummer en wanneer je terug bent, nemen we contact met je op.

Wil je meer informatie of eerst kennismaken onder het genot van een kopje koffie? Dan ontmoeten we je graag. Je kunt contact opnemen met Henk Laarman via: hlaarman@aqualysis.nl of 06-34122233.

Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.