Golvend water met tekst wij zoeken.

GC- of LC-MS/MS

(32 - 36 uur per week)
 
Bij Aqualysis onderzoeken we de kwaliteit van water voor de waterschappen in Midden- en Oost-Nederland. Met kwalitatief hoogwaardige data geven we de waterschappen inzicht in waterkwaliteit. Het chemisch laboratorium bestaat uit een team anorganisch en organisch. Voor het team organisch (12 fte) zoeken we een Senior Analist met GC- of LC-MS/MS specialisatie.

Waaraan draag je bij?

Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken gericht op het identificeren en analyseren van microverontreinigingen in water en waterbodem. Je analyseert monsters met behulp van geavanceerde technieken en ontwikkelt nieuwe analysemethoden. 
Door deze methoden te implementeren en te onderhouden, draag je bij aan de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de resultaten. 
Naast je laboratoriumwerkzaamheden speel je een actieve rol in uitdagende projecten. 

Als inhoudelijk expert ben je adviseur bij het beantwoorden van onderzoeksvragen van klanten. Je streeft voortdurend naar excellente resultaten, waarbij je zorgvuldigheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van wateronderzoek. Daarnaast vertegenwoordig je Aqualysis op een actieve manier in landelijke werkgroepen en commissies.

Jouw profiel

De ideale kandidaat voldoet aan een aantal belangrijke criteria. Allereerst is een Master- of Bacheloropleiding gecombineerd met minimaal vijf jaar werkervaring vereist. Expertise op het gebied van GC-MS/MS en/of LC-MS/MS is essentieel. Je beschikt over het vermogen om effectief gebruik te maken van data-analyse en datavisualisatie tools. Naast technische bekwaamheid hechten we ook veel waarde aan persoonlijke eigenschappen. Je bent omgevingsbewust en toont initiatief en innovatiekracht. Je moet, naast persoonlijk leiderschap, de rol van projectleider op je kunnen nemen, waarbij goede communicatieve vaardigheden cruciaal zijn. De functie vraagt een flexibele houding, waarbij je goed kan schakelen tussen projectmatig en regulier onderzoek. Hoewel niet strikt vereist, is bekendheid met de hoge resolutie massaspectrometrie een pluspunt.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een veelzijdige baan met veel ruimte om daar zelf invulling aan te geven en waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling in een state-of-the-art laboratorium;
  • Je kunt rekenen op een goed salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring maximaal € 4.519,- bruto per maand op basis van 36 uur;
  • We bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding, laptop, smartphone, pensioenvoorziening en een individueel keuzebudget. Dit budget bedraagt 21% van het bruto maandsalaris en kun je laten uitbetalen als salaris, extra vrije tijd, vakantietoeslag en/of eindejaarsuitkering; 
  • Werken bij Aqualysis betekent ook nadenken over de toekomst. Je kunt rekenen op een ruim persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur je motivatie met CV voor 21 september naar vacature@aqualysis.nl. Wil je informatie over de functie en/of de procedure? Neem dan contact op met Ferdinand van Sloten, Teamleider Chemie, via 06 2718 9599 of secretariaat@aqualysis.nl.

 

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.