Golvend water met tekst wij zoeken.

Bij Aqualysis Waterlaboratorium onderzoeken we de kwaliteit van water. We doen veldwerk en in ons chemisch- en biologisch laboratorium analyses, inclusief rapportage, voor vijf waterschappen in Midden- en Oost Nederland. We zoeken een Medewerker Klantenservice. In deze functie combineer je klantgerichtheid met kennis van chemie en laboratoriumanalyse. Je bent de vraagbaak voor onze opdrachtgevers waaronder de waterschappen en biedt hen de best mogelijke ondersteuning.
 

Waar jij aan bijdraagt

Jouw inzet is breed. Dagelijks ben je actief met vraagstukken over en het meten van de waterkwaliteit in Nederland. Als Medewerker Klantenservice maak je deel uit van het Team Klantenservice waarbij de focus ligt op het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met onze klanten. Je geeft advies bij onderzoeksvragen met betrekking tot onze 
standaardproducten en -diensten.

Naast klantrelatiebeheer geef je leiding aan kleinschalige projecten. Je beheert ons CRMsysteem en zorgt ervoor dat klantgegevens accuraat en up-to-date zijn, zodat we efficiënt werken en de beste service bieden.

Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van wateronderzoek, zodat je voortdurend bijdraagt aan het verbeteren van onze processen.

Jouw profiel

  • Je bent enthousiast en vindt het leuk om samen te werken. 
  • Je hebt minimaal een mbo+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met CRM Dynamics of soortgelijke software. 
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring met een chemische achtergrond. 
  • Je bent klantbewust, signaleert verbeteringen en vertaalt deze naar oplossingen. 
  • Je hebt goede communicatievevaardigheden en je werkt gestructureerd.

Voldoe je aan dit profiel, dan zoeken we jou!

Dit krijg je ervoor terug

  • Een gevarieerde baan met veel ruimte om daar zelf invulling aan te geven in een state-of-the-art laboratorium.
  • Je kunt rekenen op een goed salaris, afhankelijk van je ervaring maximaal € 4.013,- bruto per maand (schaal 8 cao Waterschappen) bij 36 uur. 
  • We bieden goede arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, een pensioenvoorziening en een individueel keuzebudget. Dit budget bedraagt 21% van het bruto maandsalaris en kun je uit laten betalen als salaris, extra vrije tijd, vakantietoeslag en/of eindejaarsuitkering. 
  • Werken bij Aqualysis betekent ook nadenken over de toekomst. Je kunt rekenen op een ruim persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.

Enthousiast?

Herken je jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur je motivatie
met CV voor 1 september 2023 naar vacature@aqualysis.nl. Wil je informatie over de functie 
en/of de procedure? Neem dan contact op met Sander van Acker, Teamleider Services, via
06-27189586 of secretariaat@aqualysis.nl.